Hennepkwekerij ontdekt in brandende schuur Niawier (Video)

NIAWIER – Dinsdagmorgen is na een felle brand in een loods aan de Bredewei in Niawier een hennepkwekerij aangetroffen. De brandweer van Dokkum werd omstreeks 10.24 uur gealarmeerd voor een loodsbrand in Niawier. Ter plaatse bleek het te gaan om een vrijstaande houten schuur en bij aankomst sloegen de vlammen reeds uit het dak. Na een uur was de brand onder controle. Tijdens de bluswerkzaamheden werd achter in de loods een hennepkwekerij aangetroffen. Om hoeveel planten het gaat is nog niet bekend. De politie doet onderzoek. Of er aanhoudingen zijn verricht is ook nog niet bekend. De loods kan als verloren worden beschouwd. NOVUM COPYRIGHT PERSBUREAU METER

NIAWIER – Dinsdagmorgen is na een felle brand in een loods aan de Bredewei in Niawier een hennepkwekerij aangetroffen. De brandweer van Dokkum werd omstreeks 10.24 uur gealarmeerd voor een loodsbrand in Niawier. Ter plaatse bleek het te gaan om een vrijstaande houten schuur en bij aankomst sloegen de vlammen reeds uit het dak.
Na een uur was de brand onder controle. Tijdens de bluswerkzaamheden werd achter in de loods een hennepkwekerij aangetroffen. Om hoeveel planten het gaat is nog niet bekend. De politie doet onderzoek. Of er aanhoudingen zijn verricht is ook nog niet bekend. De loods kan als verloren worden beschouwd.

Foto/Video – Persbureau Meter