Drie gewonden na ongeval in Drachtercompagnie(Video)

DRACHTSTERCOMPAGNIE – Op de Scheiding tussen Opende en Drachtstercompagnie zijn zondagmiddag drie personen gewond geraakt bij een verkeersongeval. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s ter hoogte van de Leidijk met elkaar in aanrijding. Vermoedelijk wilde een automobilist de Scheiding oversteken en zag daarbij een naderende auto over het hoofd. Hulpdiensten rukten massaal uit om eerste hulp te verlenen, waaronder de brandweer van Marum en drie ambulances. Ter plaatse bleek de inzet van de brandweer niet nodig. Wel werden drie personen overgebracht naar het ziekenhuis ter controle. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht. Het overige verkeer ondervond enige hinder ten gevolge van het ongeval. NOVUM COPYRIGHT PERSBUREAU METER

DRACHTSTERCOMPAGNIE – Op de Scheiding tussen Opende en Drachtstercompagnie zijn zondag in de namiddag drie personen gewond geraakt bij een verkeersongeval. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s ter hoogte van de Leidijk met elkaar in aanrijding. Vermoedelijk wilde een automobilist de Scheiding oversteken en zag daarbij een naderende auto over het hoofd.

Hulpdiensten rukten massaal uit om eerste hulp te verlenen, waaronder de brandweer van Marum en drie ambulances. Ter plaatse bleek de inzet van de brandweer niet nodig. Wel werden drie personen overgebracht naar het ziekenhuis ter controle. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht. Het overige verkeer ondervond enige hinder ten gevolge van het ongeval.

Foto/Video – Jan Beets/Persbureau Meter