Woningbrand door brandstichting in Hoogeveen(Video)

HOOGEVEEN – Het Drentse Hoogeveen is weer getroffen door brandstichtingen zondagochtend. Tussen half 3 en half 4 ontstonden er door brandstichting drie behoorlijke branden. Twee aan de Alteveerstraat en een aan de Bentincksdijk. Aan de Alteveerstraat ontstond brand in bij een woning (Foto) en een flat. Door snel optreden werd een grote brand voorkomen. De flat werd ontruimd. De bewoners mochten buiten de ontwikkelingen gade slaan. Na het bluswerk konden ze terug naar hun woning. Op het sportvelden complex aan de Bentincksdijk brandde een gemeentedepot volledig af (Foto) met daarin allerhande apparatuur voor het onderhouden van het complex. Alles is verloren gegaan. Ook hier was sprake van brandstichting. Al eerder dit jaar werd Hoogeveen door diverse branden getroffen. Of er sprake is van een pyromaan moet uit het onderzoek blijken. Dat de branden verband met elkaar houden is wel duidelijk. NOVUM COPYRIGHT PERSBUREAU METER

Hoogeveen – Het Drentse Hoogeveen is weer getroffen door brandstichtingen zondagochtend. Tussen half 3 en half 4 ontstonden er door brandstichting drie behoorlijke branden. Twee aan de Alteveerstraat en een aan de Bentincksdijk.
Bij een woning aan de Alteveerstraat ontstond ook een behoorlijke brand door brandstichting. De schade was aanzienlijk. De brandweer kon de woning behouden door een snelle inzet.

Foto/Video – Persfotografie Hoogeveen/Persbureau Meter