Glaasje op laat je…….

Darp – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 56-jarige automobilist uit Ruinerwold aangehouden. De man reed over de Kamperweg toen hij staande werd gehouden voor een controle. Daar bleek dat de man te veel alcohol had gedronken. Hij blies 385 ug/l. De man is aangehouden. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt, tevens kreeg hij een rijverbod van 3 uur.

Bovensmilde – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie een 43-jarige vrouw uit De Wilp aangehouden. De vrouw reed over de Norgervaart toen zij staande werd gehouden voor een controle. De vrouw blies vervolgens 390 ug/l. De vrouw is aangehouden. Zij kreeg een rijverbod van 3 uur en er is proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

Annen – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 63-jarige automobilist uit Zuidlaren aangehouden. De man reed over de Brink en werd staande gehouden voor een controle. Hij blies bij de ademanalyse 375 ug/l. Hij is daarop aangehouden. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Foto – Archief persbureau Meter