Betalen met guldens mogelijk op 29 oktober tijdens The Rolling Beatles in Ruinerwold

Ruinerwold – Oude tijden herleven in Ruinerwold herleven op zaterdag 29 oktober met een optreden van The Rolling Beatles. Deze spetterende band speelt het repertoire The Beatles en the Rolling Stones. Behalve kunnen de mensen ook weer met ouderwetse guldens betalen.

‘We wilden weer eens nostalgisch avondje’ organiseren vertelt Henk Smit, beter bekend als de kleinste kruidenier van het land, en een van de drijvende krachten achter de dorpssite Ruinerwold.info. ‘Samen met een stel vrienden had ik laatst een discussie over, welke band het meest invloedrijk is geweest voor de popmuziek. De een zei The Beatles en de ander The Stones. Zo kwamen we tot het idee om een avond te organiseren waar de muziek van deze legendarische bands zou klinken’. Zo ontstond ook het plan om het dan ook maar gelijk lekker ouderwets te gaan doen. ‘De aanvangstijden zijn ook ouderwets. Net als in de jaren 60 toen je op je brommer stapte en om naar het cafe te gaan’. En wie ze nog in bezit heeft kan behalve met Euro’s speciaal voor deze avond de entree ook met guldens betalen. ‘Dat leek ons wel een strak plan’ zegt Smit.

De Rolling Beatles is spetterende band. Overal waar de band tot nu toe gespeeld heeft, spelen ze de zaal plat en laten een energieke, onuitwisbare muziekliefde achter bij het publiek. Onvervalste rock en mooie ballads, die de meeste muziekliefhebbers kennen, en die vaak enthousiast worden meegezongen. Een kwaliteitsband voor concerten, feesttenten, zalen en de betere bedrijfsfeesten. Twee jaar geleden hebben The Rolling Beatles in Utrecht de “Golden Apple Award 2009”, van de grootste Beatles fanclub “Beatles Unlimitted” gewonnen voor beste Beatles cover band.

Kaarten voor deze avond zijn te koop bij Opoe’s Erfenis. V.v.k € 10 (of 20 Nederlandse guldens) A/d zaal € 15 (of 25 Nederlandse Guldens) 65+ plus pas (5% korting op vertoon pas!) Aanvang 21.00 uur

Foto – Archief Persbureau Meter